Friday, July 18, 2008

malu bangett guee

ni nk cte kejadian dlm tren mse blk dr kelas smlm
aku sgt penat
abes kelas kol 5 cmtu
tggu bas punye lame pstu bsesak2 dlm bas
so smpi mdvl aku mmg mls menyinggah..trs p kmtr
then tggu tren pon bdiri
aku nkkkkkk sangat duduk

so ok la..tren smpi
p jgn harap la dpt duduk kn
org ramai bkoyan2
p smpi kl sentral bkoyan2 jgak org kuar
so bestla..aku dpt seat
so aku wt muke pnt cm nk pengsan n tlentok pale kt penghadang kace
so ade la org bdiri dpn aku
aku wt dunno je
tren padat cm sadin

then ble nk smpi d next stop
aku pasan de sorg aci ke akka ni
perut die cm 'berisi'
so being a concern human being
aku trs la offer seat aku kt die
n lgpon org yg bdiri btul2 dpn aku dh jeling2 aku
rse bsalah la kn
n lgpon..xbek la klo x offer kn
wtnye nnt klo aku plak yg peknen nek komiter..then xde org offer suh aku duduk
msti ah aku sedey tahap gaban
or xpon msti aku stress
or worse still..aku nangis kt situ
ehh dh melalut plak

ha so ok la..
aku ckp kt die
'wud u like 2 sit?'-agak kuat sbb tinge bsumbat ngn mp3
'no its ok' - jawapnye
'r u sure?' - kateku inginkn kepastian spy org x ckp aku ajak2 ayam
'yeah its ok..u sit' - akka tu rply

bupp
aku duduk blk

then aku tpikir
*betul ke die peknen?*
*tah2 mmg die bun--t*
trs aku kemalu2an disitu ok
seb bek sblm tu aku x tny
'r u peknen?'
wat nye x..
eiii..
tetibe aku rse aku jahat n sgt kemaluannn

p seyes aku x niat nk ckp pewot die bun**t
so aku amat bharap agar die peknen
p sian plak klo btul peknen sbb lame jgak die bdiri
so x sanggup aku nk pk die peknen
p klo x peknen..
malu la aku..n msti die pon malu sbb aku ckp pewot die besar cm org peknen
padahal pewot aku pon ape kurgnye
uwaaa..
xtau aku nk describe pe aku rse
serba salah aku dibuatnye
xberani nk angkat muke sbb aku yakin mse aku offer seat aku tu secupak mate memandang aku
n akka tu pon...sian die

so lps2 tu aku wt2 bz
kejap2 aku bukak beg
kejap2 aku belek2 enset wpon xde msg masuk p aku wt2 type sms
then aku godek2 mp3 aku
p kejap2 aku perati perut die smbil pk
((ade ke x budak dlm pewot akka ni ek?))
p xde la aku dooookkk perati je
kang die bekhen aku kang

eii..cmne la nk differentiate pewot peknen or pewot bun**t?
aku xmo tsepit dlm situasi itu lg
aku rse bsalahhhh
=(

5 comments:

sya sakura said...

wahahaha.. lawak giler seyh!! aku cm x sampai ati nk bace spi abis.. so aku skip part yg ko tanye die pregnant ke x tuh.. haha..

cik-b said...

aku x tny pon
aku tny dlm ati je
lps aku tny die nk duk ke x br aku btny dlm ati die peknen ke x
rse bsalah ko tau
spnjg bjalanan cm tebal je muke aku
eii..

Cik Kmar said...

hahahaha. kama jahat~

jgn aku blk msia satgi ko pkir perut aku yg buncit ni cm pregnant sudah. lol.

cik-b said...

aku x sengaje laaa
seyessss

ღKerry Comeyღ said...

ahahahahhahahahhah
kamaaaaaaaaaaaaaa
aku nah berada dlm situasi ko
tp aku tak sempat tny lg
aku sempat terpk
perot die buncet
bkn peknen
ahahhahaha