Saturday, May 2, 2009

under construction

maaf kepada yg bertanya
blog ini telah diprivate kan kerana berada dalam proses pengubahsuaian kerana tuan tanah blog ini ingin mengubahsuai layout tetapi akibat kekurang pandaian telah mengakibatkn kecelaruan yg sgt dahsyat

skrg blog ini telah dibuka untuk bacaan umum tetapi masih lg berada dalam proses penaiktarafan fasa kedua

oh peringatan buat semua
ini adalah blog peribadi dan bukannya tempat untuk melepaskn rasa tdak puas hati anda
hanya tuan punya blog sahaja yg boleh menyuarakn rasa tdak puas ati disini
sebarang carut marut seperti yg terdapat di comment box tdak akan dilayan
jikalau anda rasa ingin mencarut atau memaki dan menyumpah seranah
sila belajar membuat blog sendiri dan silalah menjalankn aktiviti itu secara sesuka hati anda
sila jgn menyemakkn cbox saya dlm hasil tulisan anda yg tdak berguna itu
wpon begitu, saya tdak akan mendelete comment sebegitu kerana ingin menunjukkn kpd pembaca yg lain tentang perbuatan anda yg sgt kebudak-budakkn
sila lah mengambil nya sebagai tauladan

oh, nama sepatutnya mencerminkn peribadi
jadi berlaku adil lah dgn nama pemberian ibu bapa anda
sesuaikn makna dgn ketinggian budi pekerti dan akhlak yang baik
sekian nasihat untuk hari ni

sorry for the inconvenience caused by the temporary close down of this blog
happy blog-hopping!

cheers!

p/s: dont forget to click my nuffnang =)

2 comments:

izzatiazwani said...

wah..blog kau semakin bertamadun..haha..nice blog wehh...terkesima aku sebentar..stadi ek??wah mantap..

kama said...

stdy pe mende
sebok godek blog
aku rse mcm xsempat nk bce sume
skrg otak aku rse kosong
mati la aku esok
gegegege