Wednesday, January 14, 2009

geng sedut




saje nk bg diorg glemer secara percuma
klo diorg tau, mati aku
so sape yg tnmpak pic ni sila senyap2 jgn ks tau diorg aku buh pic diorg kt sini k?
sile beri kerjasama ;p
(back l-r: ada, k.shu, k.as, zati. front l-r:nora, yours truly, fifi)

ni kengkawan belaja aku
mereka sgt rajen belaja terutama nora
aku selalunye mjadi parasit shj memandangkan aku adalah sgt mls sejak azali
nora jugak fasih bbahasa cina tp aku x pasti pulak sama ada hokkien atau mandarin atau cantonese
mee hoon kung foo adalah kegemaran aku *tiada kena mengena*

oh diorg pon sopan je
selalunye jika bsama k.as dan k.shu, aku trus btuka kepada mode ayu sopan yg aku rse agak mjengkelkn
cume nora n zati n fifi asek mgoda aku tuk mempamerkn aksi gelak cm syaiton nirajimmm sehingga menampakkn anak tekak apabila diorg wt lawak selenge

k.shu adalah jrg sket join lepak ngn kitorg sbb k.shu bz memandangkn dia adalah sorg lecturer ALM kt intec
k.as, ada ngn zati adalah roomates kt cllge 11 dan mereka sllu mhasut aku dan nora melakukan pkara lagha pd wktu rehat dibilik mereka

fifi adelah sorg yg pada mule dolu2 aku adalah x suke sbb aku rse die mcm bajet2 hensem n stylo
jd aku sllu wt xpndg die mse dlm kelas dan die juga sllu ingt aku adelah budak melb yg sombong sbb xmo bckp ngn bdak malay
ade ke patut?
tp skrg kami bkawan baik dan die suke menuduh aku gile kuase wpon sbnrnye die pon 2x5

ada jgak pada mule nye berada dlm blacklist aku sbb die sllu mcm elak xmo bckp ngn aku dan aku menyangka die berada di paksi-x dan kelihatan spt agak kerek
ada sehingga ke hari ini msih tdak mahu mengaku yg di awal perkenalan dia adalah agak xmahu melayan aku
lepas bbrp ketika ada insap dan mjauhi paksi-x dan akhirnya btuka mjadi seorg yg best

zati plak pd awal sesi pbelajaran aku thn lepas merupakan sumber inspirasi aku dlm senyap2
sbbnye ketika org len sdg tekun menelaah buku atau bdiskusi (mungkin juga sdg mengumpat dan sebagai nye tp pura2 spt sdg belajar) smentara menunggu kehadiran lecturer, die adalah sebuk ber-sms dan bgayut
jd aku merasa lega jika memerhatikn die yg mbazirkn mase dgn cr nye yg tsendiri kerana aku bimbang jika aku sorg saje yg gemarkn aktiviti mbazir masa

aku saje mempamerkn pic ni sbb ingt mperlihatkn kengkawan yg telah menyelamatkn aku dr lembah kekongkangan *sape yg x phm sila abaikn*

sekian,
mekasih.

9 comments:

Anonymous said...

weh.aku kenal nora tu.dak matrik aku.die dh kawen belom..?dulu dok berkepit dgn bf die kesana kemari.-kiah yg mls nk sign in. :D

kama said...

ko mtrix mne kiah?
bf die wt mbbs kt mesir skrg klo x silap aku
xlame agi kawen la kot ps diorg abes stdy sume

*Kerry said...

lama nyer depa kapel.dr skolah tak slp aku.dulu ms matrix smpi mkn pown sekali. studi sekali.selamat tak sedorm sekali je (die tak bace kan blog kau?if die bace minta tlg delete komen2 aku yg neh eh :D).
dulu aku matrix kulim.die mayb tak kenal aku kot.kitaorg tak nah berckp.aku kenal die pown sbb kebelangkasan die dgn bf die smpi org pggl depa 'norasham' :D

Anonymous said...

ohhhhh patot familiar muka nora tu
oooohhh dah nak kawen
ooohhhhh kerry jumpa ko di sini
ooohhhh kama ko mmg selenge
-mael-

Anonymous said...

ohhhhh patot familiar muka nora tu
oooohhh dah nak kawen
ooohhhhh kerry jumpa ko di sini
ooohhhh kama ko mmg selenge
-mael-

kama said...

xpela..org bhgia
xkaco aku..aku ok je
lgpon nora tu ok je
ko jeles ek kiahhh??
ahahahaha
pe nk jeles2 ni
skrg ko pon leh bkepit ape

eh mael..eksaited melampau ko ek
ko de blog x?
meh nk link

Anonymous said...

blog ko lah bengong..aku klik skali jer
die publish 2 x
ade2..aku dh link blog ko dkt blog aku

***kerry - igt aku lg x?

Anonymous said...

*wink*WINK*wink*
aku best? Ada best?
tra la la la..
entry ini x sebest yg
ORIGINAL.. tra la la...

kama said...

hahaha
sadap je laaa