Wednesday, January 14, 2009

anak mami tanjong tokong


isnin lepas gadis poyo ayu malu2 kucin apabila aku ingt mengambil gmba nya ini telah dtg kerumah aku
die adalah sgt merindui aku lalu memandangkn die sedang mhabiskn summer breaknye die msia
die tlh turun ke kl bagi melunaskn kerinduannya pada ku
*warning:minah ni bising gile*

ketika gmba ini diambil, kami sdg menanti driver kete pnjg kami menjemput kami utk ke um
minah ini akan ku seludup masuk ke kelas aku scr haram

adakah anda tahu siapakah gerangan nya gadis ini?
meh aku ks bbrp clue


minah ini merupakn pemilik tunggal sikat yg hmpir berusia sedekad ini
pd ketika gmbr ini diambil, sikat ini telah mengalami kecederaan yg parah akibat dilontar oleh nangoi2 minah ini ketika mereka bgado smbil bgurau bbrp hari yg lampau
peristiwa ini merupakn satu titik hitam dalam diari hati minah diatas memandangkn sikat ini mempunyai sentimental value yg sgt mdalam
aku lupe utk menyuruh minah diatas spy bsabar diatas dugaan ini
*minah tutttt, sile bsabar ye. sikat bukan seketul. kt kdai rm2 belambak ade*

minah ini jgak memiliki sebuah bag cap portsman yg dibeli di section bwh tnh di premis Portsman di Bourke St
kemungkinan bsr beg ini telah dibeli pd Boxing Day yg lepas
die jgak tlh menunjukkn beg percuma Steve Madden yg diperolehinya setelah merembat sepsg kasut (atau boots aku x sure) dgn riaknye kpd aku

oh, beg paul frank tu aku yg punye sbb aku sgt suke dgn si muke beruk itu dan aku tlh mdapatnye scr percuma *mekasih dyen, nad n nazira*
(hoho..3 org diperlukn bg mdapatkn sebuah beg bmuke beruk)
sila abaikn bathroom scale aku yg baru aku beli itu kerana aku sgt depress dgnnye
aku adalah x faham mengapa berat bdn aku naik sdgkn aku sdg btungkus-lumus bdiet
aku sdg cuba meyakinkn diri aku yg scale tu yg mereng dan tingin skali nk tmbg berat kt mesin timbang bbayar kt mdvl
tp aku riso plak jika mesin itu mjerit 'sila naik sorg2. tlebih muatan'
aku akan kemaluan dikhalayak ramai nnt

minah ini telah mengesyorkn aku spy memakan kobis semata2 swktu dlm proses pendietan memandangkn kobis mengandungi semua unsur2 dan mineral penting yg diperlukn oleh bdn manusia kecuali carbo (anda bole mperoleh carb dgn memakan kentang putar kfc)
die juga tlh mberitahu aku yg aku bole mhilangkn hmpir 10kg dlm mse seminggu jika aku hny memakan kobis spt yg diamalkn oleh phuni2 sebuah jail yg xdiketahui lokasi nye
mungkin aku patut mcuba teknik ini dgn memakan kobis rebus pd hari isnin, kobis kukus pd hr selasa, kobis bakar pd hr rabu dan seterusnya


minah diatas jgak mgunakn brgan penjagaan muka clinique yg sememangnye memerlukn aku mengikis bulu kaki aku jika aku bhasrat mbelinya pd wktu ini
tp minah ini bkata die juga mgunakn brg dermatologica
again, aku adalah x mmpu
aku hanya memakai pcuci muka cap ayam atau nivea sejak form 4 klo x silap
aku ade jgak cube2 memakai cap yg up sket dr cap ayam iaitu neutrogena tp ini hanya mgalakkn lg pbiakan jerawat, blackhead, whitehead dan skinhead kt muke aku

jd bagaimana?
dapatkah anda teka siapakah gerangan minah ini?


ya, minah ini adalah mek baity
die msih poyo2 xmo bgambar kerana bimbang aku akan mhantar gmbar ini ke ruangan 'Dari Seberang' di majalah mangga atau urtv
*dun wori mek, klo org nk anta pic mek, org send gmba solo mek k?*


kami berada dlm kelas aku
mek mhabiskn masa dgn mbaca majalah percuma smbil b-sms ngn makcik nya
dan aku pula hilang konsentrasi sejak awal sbb mek merengek nk blk

oh, mek tlh mbelikn aku slipar ipanema yg mjadi idaman aku sejak sekian lama tp x pnh2 mmpu beli
tp mse boxing day jd half price so aku suh mek beli
p bila memakai nya di sini aku merasakn tiada ape pbezaan dgn sliper yg sebijik cume kaler lain yg aku beli di mydin dgn hrge rm9.90 pd thn lps
tp aku x puas ati sbb mek dgn sengaja tlh mculik beg pcuma ade gmba sexy Gisele Bundchen pakai bikini yg diperolehi smase mbeli sliper ini krn dia khuatir aku akan mbawa beg itu ke kelas
wpon sbnrnye itulah tujuan aku pon dan aku sudah merancang ingin mbawa beg itu ke cafe API jika aku mkn kt sne krn aku nk cuci mata mereka2 yg suke pndg aku mcm aku ni alien dr planet zargus

walaubagaimana pon,
bg mereka yg bjaya meneka
tahniah diucapkn
dan kepada megat, jgn lupe blnje kami bile mek turun kl agi bln 2 ni
*aku dh inform awal2 so make sure ko x bozy tht day*

dah
tata!

4 comments:

ty said...

ehh sape minah tu?
dia cun x?
single agi?
nampak cm pemalus dan sopan santun ayu je gitu

kama said...

sopan gile weh!
ckp sore smpi xtkeluar

bluewekkkk

poyo gile!
nyempreng tahap gaban

nk beg gisele yg sexeh mcm mek tuuuu

Cik Kmar said...

yg idea ko tu psl kobis rebus kobis bakar kobis bla2 xle diterima dek akal aku ar. *gelak guling2 mode*

isuzu_aizu said...

ty selamba turun kl tak bgtau aku. haish. mau merajuklah!