Thursday, January 15, 2009

happy anniversary!

HAPPY ANNIVERSARY!

ahaha.
to dyen n myself, hepi aniv
dh setahun kite kembali ke msia
thx dyen sbb mengingtkn aku

so wut have i achieved so far since i came home?

hmm

hmm

hmm

NONE!

chehs..terase spt loser!
=(

dulu sblm blk aku sgt teruja nk kmbali ke msia
sbb nye?..hm, byk gak la sbb nye
then after a few months kt sini
aku rse i'm better off kt sne
aku x brape nk hepi, slalu depress n mcm dh silap wt keputusan

p skrg aku dh ok
aku gumbira (yeke?)
n damn aku nk kuruskn bdn n aku still x puas ati apsl berat aku nek sekilo arini?
keji btul!
penat aku diet

ok la
babai~



6 comments:

Anonymous said...

kamaaaa kemoottt try ler herbalife
serious ko xkan rasa lapar lepas consume mende tuh
n jimat gak duit mkn ko
-mael-

kama said...

aku dh try
lapa jgak je perut aku
aku rse perut aku dh mutated
mybe ade gene2 beruang kt cell perut aku sbb tu aku asek lapa manjang
n damn skrg perut aku buncit melampau
mybe i shud go for liposuction
nk kne kikis bulu kaki dr skrg tuk byrn liposuction ni
ahahaha..

ty said...

hehheheheh=p
gemuk itu sexehh!!

Anonymous said...

kama kama org ckp usaha tangga kejayaan
jgnla jd mcm plywood okeh..
aku tgh berusaha nk gain weight sket..adeh
-mael lg-

kama said...

oh..sexeh mcm mek baity ek?

ko mmg perlu gain weight.
mkn la weight gain ks gumuk
xpon ko amek je lemak2 tepu aku ni
aku ks foc
nk?

Anonymous said...

truth is..1st month aku blk, i gained 10kilos
then aku amik herbalife sbb tu mmg dh overweight
skali senang gile nk kurus cm papan