Thursday, April 2, 2009

tagged!

okie dok!
so here goes the tagged by jamie and kmar
(aku suke la tagged ko kmar..mcm memberi ilham kepada aku)
heh

so jamie's first..
here goes~


Adakah anda suka blogging? Kenapa?
-mungkin suka. jika tidak, bagaimana mungkin wujudnya blog ini.betul kn?

Blog siapa yg anda selalu skodeng? Nyatakan 5 (buat masa ini)
-blog kawan2 dan blog org2 glemer (tdak perlu dinyatakn disini). tp yg pasti, saya sgt suka kn aktiviti blog-hopping atau pon dlm bhsa scientific nya. melompat blog.

Adakah anda menginginkan seseorang dalam hidup anda? Yang boleh menyayangi anda sepenuh hati? dan Siapakah org itu?
-wah.soalan ini adalah mcabar. baik, saya akan mjawap secara berhemah.

i would be lying if i said i dont need anyone. no one man is an island. we need one another n definitely u couldnt live alone. for now, i prefer the way i am. surrounded by happy faces and most importantly, they are sincere being with me. without hidden motif wut-so-ever. in the future, i prefer to let Allah, the almighty has planned for me and i'll always pray for the best in everything that is destined for me. i believe no one knows wut's best for me except Him.

setakat ini, saya pon tidak tahu siapakah orang itu.


Taken or single? Mana lebih bagus?
-both kot. depends on the situation. buat apa berteman tp menyakitkn hati. dan buat apa single jika ada yg mampu mbuat anda tsenyum?
(kenapa aku bcakap spt pakar motivasi ini?)


Pernah tak cinta anda tidak di balas?
-hm. selalu sgt. dan yg lebih menyedihkn org2 itu lgsg tdak menyedari kewujudan saya didunia ini. ok, mungkin anda ttanya2 siapakah gerangannya mereka2 itu (sesetengah nya, saya sendiri sudah lupa)..tetapi sebahagiannya adalah pelakon2 atau penyanyi2. ya, saya bole tersenarai sbgai seorg yg loser. adakah saya kisah?


Ciri2 idaman bf/gf anda? Nyatakan 5 (btolkan skit: suami/isteri)
- ok, saya plg suka bhgian ini
kaya (harta, ilmu, agama, budi bhsa) *harta mendahului carta nmpaknya*
menyayangi saya seikhlasnya dan menerima saya sebagaimana saya menerimanya
ada sense of humor dan gelak/melayan lawak bodo saya wpon xmasuk akal
penyabar sbb saya seorg yg tdak sabar
tidak kalut dan rational kerana saya kalut dan agak emotional
loves me. loves me. loves me. loves me.
need i say more?

oh, bole tmbah sikit?
tdak perasan bagus, ensem, baik, kacak, tp hakikatnya adalah seorg yg sgt menyakitkn hati dan suke mpergunakn org
i need someone to protect me, not someone to ruin me.

Pada umur berapakah anda merancang untuk berkahwin?
-saya belum terfikir. masih byk tanggungjawap yg perlu dilunaskan.

Nak berapa anak?
-again. saya belum terfikirkn lagi.

next tag.

saya tidak tahu mengapa tag ini mbuat hati saya berbunga2. tapi yg penting, saya sukakan tag ini.
heh.

senaraikan 5 hadiah yang anda impikan
(mengapa 5 sahaja? saya ada wishlist yg sgt pnjg kalau anda ingin mengetahui lebih lnjt sila hubungi saya ditalian 1-300-7252525)


fairlady Z
colours may varied


sony W980

tonnes of $$$
so tht i can make a trip around the world
and a good shopping spree
wohooo~
*indahnya berangan ini*

free sessions at marie france
london weight management juga diterima


hehe =)

senaraikn 5 ciptaan yang paling disukai
- internet
- stars, planets and everything in the space
- hmm..xtahu la ape lg

senaraikn 5 perkara yang dibenci
- backstabbers and pretenders
- org yg pndai berjanji tp tak pandai memenuhi nya
- penggatal dan pengeji
- perasan bagus padahal...lu pikir la sendiri
- takde duit =(

okla.
setakat itu sahaja
nk wt keje len plak

taa!

4 comments:

ty said...

"Taken or single? Mana lebih bagus?
-both kot. depends on the situation. buat apa berteman tp menyakitkn hati. dan buat apa single jika ada yg mampu mbuat anda tsenyum?"

hehehehehehhehe...ayat yg sungguh menusuk;)
*think*think*

kama said...

wahh.menusuk ke mek?
something wrong somewhere ni
*wink*

Cik Kmar said...

waaaaaaaaa aku suke la jwpn2 ko dlm tagged aku tu hahahahahahaha sungguh ikhlas *wink wink wink*

kama said...

biase..
kite kne sentiase ikhlas dlm setiap pekerjaan
baru la berkat
ohok2