Tuesday, May 26, 2009

urghh

so this is how it felt having 'hidung-berlari'. rasa seperti susah ingin bernafas secara normal melalui nostrils yg besar ini. bagusnya jika disaat2 sebegini mempunyai insang bagi membolehkn bernafas dalam longgokan hingus (euww).

oh, rase nausea juga macam perlu dikeluarkan jangan ditahan kerana tekak adalah merasa tidak selesa langsung tetapi memikirkn perasaan seperti sampah selepas muntah adalah tidak sedap, maka telah menahan sahaja sejak dari tadi. sumpah tidak best langsung.

besok perlu berjumpa SV bagi menandatangani borang apatah tapi yang penting untuk mendapatkan duit rm10k bagi tujuan penyelidikan (tiba2 terfikir jika dapat duit sebanyak itu alangkah bagus jika shopping handbags, shoes, make up *wth*, colour rambut *wee. good idea*, shopping baju2, seluar2, undies2, and ice cream?) hmm..i sooo want cookies n cream + chocolate from freddo =( . sroott sroott.. ('scuse my hingus pls)

oh susah la mahu tidur kebelakangan ini. semalam tidak boleh tidur kerana rasa bersalah (wth he didnt even knew me. its not like i'm gonna meet him again but i just cant help it. sorry!) dan malam sebelum itu tidak boleh tidur sebab..hm, sebab..hm x ingat la pulak.
nway, bottom line is..mengapa susah ingin tidur lately? sila jgn blame saya jika saya susah bangun pagi..atau tengahari.

oi! rase nk muntah sgt.
perlu pergi sekarang

taa!

2 comments:

kenangdakudalamdoamu said...

pam idung tu dgn pelocok
hahahahahhaha

kama said...

huh?
dh ok dh
xyah pam guna..pelocok?
tsk

ni sape ek?