Wednesday, June 10, 2009

labwork day 1

haih. bagaimanalah aku harus berhenti dari berblogging? tell me. tell meee..hari2 kalau aku bjumpa mereka2 yang tidak berapa center pale ni mesti ada je mende yang boleh buat aku gelak tau. jadinya mende2 menggelakkn orang perlu lah dikongsi bersama. tak gitu. hiks. ampon korg.

selasa semalam adalah 1st day of labwork. biasalah. 1st day semua orang pon bersemangat kan. termasuk lah aku. p xde la sampai tidur 2jam je. dan, tidak lah pulak sampai merata2 pergi nak pakai labcoat. kan dh pernah mengata orang2 di air tembikai yang pakai labcoat bwk statescope bagai. but what to do..pemakaian labcoat ini mungkin suatu fesyen yang berjangkit barangkali. anda tak percaya? bukak mata luas2.


dua orang bakal prof sdg btungkuslumus menuju lab biochem untuk process vacuum vaporisation.
sampai tak perasan sedang memperagakan fesyen labcoat.

bila aku ks tahu nk bubuh dlm blog. pantas mereka membuka labcoat.
lihat nora sdg pura2 berminat thadap sample tetapi sbnrnya itu adalah cubaan meng-cover aksi fesyen show.
fifo masih mahu menggayakan fesyen terkininya.


ok. dimanakah keadilan jika muka tuan punya blog tidak dipamerkan kn?
yeaaa..menten berlengas tak kira masa.

tetapi sedihlah. lepas ini aku bakal ditinggalkan lagi. oh silap. kami. kami bakal ditinggalkan lagi. tapi tidak mengapalah. life must goes on..btul ke kawan2?

apa yang penting?...kerjasamaaaa...


5 comments:

peminatsetiamu said...

cantek tudung kak kama
comel sesuai dgn keanggunan pemiliknya

kama said...

mekasih la ye mek baiti

ada_hairuni said...

kurang asam tuan blog.. fesyen labcoat.. haihhh...

Cik Kmar said...

ahh cunnya u dlm gmbr tu sayang.... i ikhlas tau...

kama said...

hihi ada. skrg aku pn dh adopt trend tu. dun wori. we r on the same boat. wink.

berlengas dan bkerak pun cun ke u?