Sunday, October 11, 2009

pls someone slap some senses to my face

i'm so freaking lazy
so much to do and yet here i am. waking up early just to play farmville and wasting time stalking whoever i can get my hands on. i am one creepy fella, i know.
pardon me.

sigh. the day just started and i already whining abt everything. apesal la aku ini seperti tiada mende berfaedah yang boleh aku lakukan.

lain kali jangan stalk org, nanti mood akan spoil
lain kali jangan stalk org, nanti mood akan spoil
lain kali jangan stalk org, nanti mood akan spoil
lain kali jangan stalk org, nanti mood akan spoil
lain kali jangan stalk org, nanti mood akan spoil

or kalau nk stalk pon, stalk bile dh nak tdo. if x puas ati, boleh terus tdo.

serious aku gigil skrg ni. mood nak wt literature review yang dh berkurun tertangguh pon tak datang. aku rase seperti ingin berhenti belajar dan kerja jadi kelindan lori la.
lori tak best la pulak.

ok, aku rase seperti ingin berhenti belajar dan kerja jadi kelindan kapal terbang.
ok, sounds better.

cepat la tghari, aku nk g wondermilk and tengok design cuppies.

korang wat keje berfaedah ok. jgn jadi macam aku. pemalash lipash. due date dh lame aku langgar.

okla, i've got to go now. but before that, here i present you one vidclip. enjoy!

1 comment:

mael-licious said...

i faking hate this song..serious..dulu suka la sekarang bye bye la avril

p/s:blogger aku's still working