Saturday, February 13, 2010

hari minggu yang bosan

wohoo..i cnt believe today is saturday. and wht more, fifi just cancelled our lab session this morning and i cant hope for more. desperately need more sleep coz tah la. badan rase penaaaaat sgt. well actually malas sebenarnya.

yelah kn. ape hal pulak cuti2 di hari yang berbahagia ini mahu di-spend-kn di dalam lab menatap bahan2 kimia dan duduk dalam lab yang panas itu.
i dont know wht happen to our air-conds but it seems like we r in sauna everytime in lab. kadang2 rse nk baran je sbb panas kot.

oh this morning jugak i've got few msges from yuna celup. we'll upload her pics in our online shop. sebok msg sbb dh berjaya pakai shawl dan sekarang telah membajet menjadi yuna. siap nyanyi pulak tu. tapi malangnya lupa lirik. practice ok yuna celup. nnt boleh masuk AJL.

oh oh. i forgot to tell u esp all the ladies out there tht we, (my labmates n i) have launched our blogshop last monday. now we are selling gorgeous shawls and insyaAllah if ade rezeki we'll add new items ok. so stay tune and pls pls pretty pls. support us k.

we'll give good discount. dont worry! heh.
so for more info, why dont u just hop into our sanctuary here.

pst2. we are having a promotion now. so why dont u girls hurry and grab yours now?
act fast and dont be sorry!

wahhh..gile la skrg. mne2 pergi aku sebok la nk mem-promote-kn kedai. padahal keje2 lain bertimbun2 mcm gunung ledang dah.

yesterday Dr came into our lab and mse tu masing2 sebuk uruskn hal lain dan tak start2 pon buat kerja lab lg. pastu tah ape2 la kitorg diskus ngn Dr and selambe kodoknye ckp ngn Dr nk continue wt after lunch. skali lepas je mkn2 kenyang2, sume laaaagi la mls nk wt kerja then kami pon teruslah pulang ke rumah.

sigh. not good. not good.

oh then Dr ade gak tny psl thesis. huh. tok sah harap la. seriously mood mengarang ayat2 belum mari. and when Dr asked, selambe kodok again ckp dh siap dh methodology sume tggl nk arrange results and type discussion part. but reality nye? word Methods pon aku x type lg ok.

puh. serious kne mandrem ks rajen sket la weekend ni. kalo tak, jgn harap la nak grad bulan 8 ni kama oiii...

p papehal pon, hari ni hari kelonggaran so marilah bersukaria hari ini dan silalah bertungkus lumus dikeesokan hari.

oh b4 terlupa. Gong Xi Fat Chai.

dan jgn smbut valentine's (sbb aku x sambut so korg jgn smbut tau. sob3)

take care people and have a great day.
be good!

taa!

2 comments:

Dak Wan® said...

Study rerajin k? Hehehe

kama said...

yep2. mesti.
:)