Monday, February 15, 2010

cuti yang bakal berakhir

sob sob. this is the saddest part of a cuti.
pengakhiran cuti yang boleh la dikatakan panjang.

esok maybe kne g lab memandangkan kerja yang tidak disiapkn akibat malas
tetapi tukang pegang kunci lab masih lagi bsukaria di suatu daerah lain diluar kawasan PJ dan yang sewaktu dgnnya.

so how la?

keazaman yang tggi utk start menaip thesis kini tggal kenangan memandangkan sepatah perkataan pon tidak tertaip
atau dalam erti kata sebenar yang jelas nyata dan terangnya, Ms Word pon x bukak2 sepanjang cuti 3hari ni

sigh. gile malas tahap tak bole blah.

duduk dirumah cume secara productive-nya memakan dan meningkatkn kadar pertumbuhan lemak tepu dan kurang tepu
adalah tidak berani utk menghampiri mesin penimbang takut utk menghadapi kebenaran yang hakiki

okla. malas nk cte pnjang2.
mcm nk tdo awal utk menikmati saki baki cuti yang tggl

taa!

2 comments:

GhOsToNe said...

smlt mghbskan cuti!

Moon Death Spell said...

hehehhe..
ok fine.. sama macam saya... cuti ni niat nak buat asgment.. tapi 1 abjad pun tak tertaip
ehehhehe