Saturday, February 27, 2010

kesibukan yang tidak berkesudahan

hoh. mcm la aku seorang yang sebok. belum lg jd PM. klo jd PM cmne la agaknye ye.
(oh. ada hati ingin menjadi nampak?)

ayah still kt ward. tapi skrg dh ok sbb batu2 karang itu sudah dikeluarkn dgn jayanya.
so dh 2-3hari ulang alik ke hosp sg buloh then dh 2 hari ulang-alik ke selayang.
oboy yang soleh menjaga ayah dan aku ngn mak dpt berehat2 kt umah
but trust me, kami tidak berehat pon
penat lagi ada la.

last week 2 hari x msuk lab. xtahu apa yang blaku kt sne
nora cakap nxt week last.
amin. harapnya betul2 last. nk compile data then nk write thesis
patut nya dh kne start tulis2 apa2 yg patut. tetapi apakan daya..masa tdak mengizinkn. ecehhh..
cakap je la malas kn

ngantuk la pulak. aku rse lepas abes stdy ni aku nk berehat 2-3 minggu la.
amek angin. cari ketenangan. lupakn apa2 yang patut dilupakan.

jom baity g cameron!

oh ye. kenapa ye, bile kite dah lupa. kite dh ok. kite dh tak peduli. dah xnk amek peduli. mende yang kite nk lupe tu, datang balik.
aku dh mls nk pena2t pikir. tp kdg2 tetap pikir jugak. mcm xleh nk elak.
p xpe la. aku rse aku dh ok. pikir atau tak, dah xde kesan yang mendalam dalam jiwa dh.

hey mata ni ngantuk la pulak. magrib2 pon ko nk tidur ye.
penat la badan. mlm ni tido awal la.

have a great wiken ppl.
take care.

taa!

5 comments:

Cik Kmar said...

sayang. apa brg pi cameron. jom r kite 1 geng pi pulau. mau x. perhentian ke redang ke kapas ke. hehehehe.

anggurbelumberbuah said...

jom!!
roger itu megat cepat
kena kasi date in advance
jgn cm aritu nk g genting last min
tp kena bt percutian budget le ye?

kama said...

cik kmar: kami adalah kanak2 hitam yang suka kan kesejukan. memandangkn cuaca sejuk hny tdapat diatas bukit bukau. maka kami lebih rela memanjat bukit dr berguling2 dipantai nan putih tetapi pns

baity: oi. dh bbuah p memilih. itu la padahnya. ok set je. bajet dpt bf busuk mcm Q host destinasi bajet. hiks2. i wanttt..

Cik Kmar said...

ala jom la jd hitam seperti aku (aku dh gelap skrg weh hahaha). mane aci aku sorg je gelap

klo gi pulau tu dlm RM250 sorg la (aku leh kautim ngn org2 kat pulau)

tp klo nk gi cameron sound la awal2 weh aku nk join jgk. roger megat & the gang!!! pstu sila buat time aku cuti semester. :-p

malas la nak login said...

kama cepat pindah tumblr lagi cool