Thursday, January 29, 2009

bunge dan mimpi pelik

i've come across 3 lil cute flowers kt jamie's blog
given by her beloved i suppose
*uh uh..she's one lucky fella*
((aku adalah jeles dan rase nk merampok seketul bunge itueee))

can ah jamie?
*wink wink...wat mate kucen shrek agi*

pangg...
*aku dilempang oleh jamie sbb mengade x btempat*

ok..aku insap skrg
so pd sesape yg kesian kt aku ni *wt muke kesian*
xmo ks real rose..rose mcm jamie punye pon bole
xnk ks seketul, doblas ketul pon aku terime ngn rela
*ohok3*

acah je..

anyway..nk cte satu mnde
smlm aku mmpi pelik gile
adakah ini disebabkn oleh perangai aku yg memang pelik?
mungkin jgak
no wonder jerawat gatal bsepah kt muke aku 2-3menjak ni
adakah aku diserang virus gatal?
maybe..maybe..
*ok..dh tkeluar dr topik asal*

aku ingt2 lupe sbnrnye mmpi tu
so aku cte pe yg teringat je la ek

cmni..
dlm mmpi tu aku diminati oleh 3 jejake *cewahh..ramai tu*
((ramai la kn pd aku yg xpernah diminati oleh seseorang..huhuh))

eh kejap, apsl ayat aku mcm skema gile?
oh mungkin sbb ni cte yg agak saspens
so bear with me k?

ok..smbung blk cte
ok dlm mimpi tu, sorg jejake adalah boifren aku
p aku xpasti plak sape sbb muke cm xbape nk jelas
then ade sorg mamat ni cm cube2 nk tekel aku
*aku ingt die sbb kitorg satu skola rendh n ngaji same2..oh xyah tny cmne tbe2 aku leh tmimpikn die k*
then sbb aku mcm sedih2 kne bolayan sme bf aku tu so aku pon gatal2 melayan mamat no2 ni
then bf aku marah2 so mcm nk btumbuk ngn mamat no2
tbe2 out of nowhere de plak mamat no3 tbe2 mcm jadi knight with shining armour selamatkn aku
n tetibe aku suke gile kt mamat no3

p yg peliknye
mamat no3 tu sejibik mcm ramli ms
or mybe ramli ms btul2 la kot dlm mmpi aku tu
i was like..wth kn
ramli ms?
sejak bile aku tukar taste suke llki2 tu..opss berusia ni?
dh la baju die mcm baju suit DrM
pastu ramli ms ni pon seret aku ke tempat selamat
karektor die plak mcm rangga.. *ok aku mmg terlalu dipengaruhi dgn cte AADC nmpknye..mybe sbb aku mmg suke gile tgk cte tu dulu*..diam xbyk ckp but tegas n cool la kot
so aku pon tkesima
then bile bf aku dh abes lawan ngn mamat no2
die pggil aku blk
p aku lari ikut ramli ms
once again..wth
aku ngn ramli ms?
gila kah?

bgn2 tdo je aku trse nk sekeh2 pale sendiri
p kn aku mcm pelik
cmne la tetibe aku leh mmpikn ramli ms?
aku rse aku xde la suke sgt tgk AF kecuali mse zaman2 zahid che' mek molek kt intec dulu
iskk..sungguh la misteri nusantara
ke ini merupakan sign spy aku join AF new season nnt?
hmm..konpius2..

dhla mls nk pk
babai~

5 comments:

sya_sakura said...

wahh.. ramli ms? Ko biar btul.. please la kama, NOT RAMLI MS!!
Kalau brad pitt ke kan best.. ahaks =P

p/s: Again, xmo kasi! *dgn muke ngade2*.. haha..

Anonymous said...

abg ramli ms? ai laike
wakakkaka..best oh dia tu..kalau ko penah ckp dgn dia sure terkesima
-mael-

ty said...

nak ty tulun tilik tafsir makna mimpi ko x?
nway Ramli Ms tu berkarisma laa
kan kmar??

*Kerry said...

hahaha..ramli ms?????
ooooooooo dulu kutok giler aku bila aku minat mac taylor lam csi new york tu..lam diam ko minat ramli ms yee??
udah laaa
ngaku je laaaaaaaaa
hahahahahaha =D
weh..mimpi aku lg la kelakar..tp segan nk cite kat blog.. =D

kama said...

@jamie: mmpi je.p aku pelik..aku xde plak tgk die kt tv ke.bce psl die ke.tbe je muncul dlm mmpi aku. klo fahrin ke.best la jgak sbb brad pitt cm jaohhhhh je.hiks

@mael: iskk.tetap aku xmoooo.tah2 mael, ko de menaruh ati perasaan kt abg ramli ms x?hiks~

@mek: ehh..mek pon admire ramli ms dlm senyap2 ke? ok ok.sile tapsirkn mmpi beta itu.hiks

@kiah: ehh tulun sket ek.aku mmpi je.p aku x mnat pon die.

iskk..hangat nye la isu mmpi ku ini
(T_T)